Seniorenappartementen

Heeft u een indicatie voor wijkverpleegkundige zorg en bent u 55 jaar of ouder? Wellicht komt u dan in aanmerking voor een appartement in De Tollekamp of in de Tabakshof in Elst. Om hiervoor in aanmerking te komen gelden de volgende voorwaarden:

  • U bent in het bezit van een indicatie voor wijkverpleegkundige zorg (thuiszorg) voor verpleging, persoonlijke verzorging en/ of begeleiding. Bij een tweepersoonshuishouden moet één van beiden in het bezit zijn van een geldige indicatie.
  • U bent 55 jaar of ouder (bij een tweepersoonshuishouden minimaal één van beiden)
  • Uw (gezamenlijk) belastbaar jaarinkomen bedraagt maximaal € 34.911 (prijspeil 1-1-2015). In bijzondere situaties kan Rhenam Wonen hiervan afwijken.

De Tollekamp in Rhenen: 34 senioren appartementen 

In De Tollekamp bevinden zich onder andere 34 seniorenappartementen.Rhenam Wonen verhuurt de appartementen aan senioren met een indicatie voor wijkverpleegkundige zorg (thuiszorg) voor verpleging, persoonlijke verzorging en/ of begeleiding. De toewijzing van de 34 appartementen gaat via Zorggroep Charim. Voldoet u aan de voorwaarden en wilt u zich inschrijven? Neem dan contact op met de klantenservice van  Zorggroep Charim. Wilt u meer informatie? Download dan  de verhuurbrochure.
 

De Tabakshof in Elst: 16 senioren appartementen 
In De Tabakshof in Elst (U) bevinden zich 16 senioren appartementen. 
De woningen zijn verhuurd aan senioren met een indicatie voor wijkverpleegkundige zorg (thuiszorg) voor verpleging, persoonlijke verzorging en/ of begeleiding.
De toewijzing van de 16 appartementen gaat via stichting QuaRijn. 
Wilt u op de wachtlijst? Neem dan contact op met QuaRijn.

Wilt u meer informatie? Download dan de uitgebreide brochure